Pikku Galleria

Pikku Galleria

Pikku Galleria

Pikku Galleria

Pikku Galleria on idyllinen kesägalleria Jämsän ydinkeskustassa joen tuntumassa. Suomalaisten ja ulkomaalaisten kuvataiteilijoiden mielenkiintoiset kesänäyttelyt ovat rikastuttaneet Jämsän kulttuuritarjontaa vuodesta 2004. Pikku Galleria on toiminut aikaisemmin meijerin maitomyymälänä. Tunnelmaltaan tämä pieni valoinen tila on kutsuva. Valoa antava näyteikkuna takaa valon riittävyyden. Katutaso ja ydinkeskusta takaavat saatavuuden. Pikku Galleriaan voi poiketa, mutta kiireen voi unohtaa astuessa sisään.

Tilaa galleriassa on 19 m². Galleria avautuu Juhannuksen aikoihin.


Kesänäyttely 2018

PIIPPA MUTIKAINEN
Art Exhibit 15


19.6. - 8.7.2018
Avoinna ti-su 12-16

Viidestoista näyttelykesä on itselleni yllätys. Aika kuluu...

Jos tarkasti katselee ympärilleen voi havainnoida viidentoista vuoden aikana valmistuneiden teoksieni vuoropuhelua. Eri tekniikat kerovat omista senhetkisistä tarpeistani ilmaista asioita uudesta näkökulmasta. Ensin tulee ajatus, mielikuva, visio ja tarve luoda ajatus kuvalliseen muotoon. Senjälkeen kuva lähtee elämään omaa elämäänsä valitun tekniikan kautta.

Art Exhibition 15 pitää sisällään uuden näyttelykokonaisuuden, jossa uusi ja vanha kohtaavat. Teokset peilaavat toinen toistaan ja samalla eri teemat sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Pääasiallisesti olen tutkinut ihmisen kokonaisvaltaista olemusta. Elämän merkityksiä - sen mukanaan tuomaa kauneutta ja kauheutta, mukaanlukien sen rajallisuus. Aihepiirit kulkevat ihmisen ja luonnon kautta esittävään ja abstraktiin toteutukseen.

Olen työstänyt naisen olemusta peilaten elämääni valtavirtaan. Etsinyt ihmisenä olemisen syvempiä merkityksiä. Uusien teoksieni jatkumo ohjaa työskentelyäni. Inspiraationi löytyy ympäristöstäni ja omasta elämästäni. Luonto on myös antanut paljon innoitusta ja kauneutta jaettavaksi.


Pikku Galleria
Mottilantie 2 (satama), 42100 Jämsä
piippamutikainen@gmail.com
040 704 7576

 

A Little Gallery

A Little Gallery is an idyllic summer gallery in the centre of Jämsä, nearby the river.

Adress: Mottilantie 2 (port) 42100 JÄMSÄ
Telephone:+358(0)40 704 7576
E-mail: piippamutikainen@gmail.com